Home > Novosti > BHW krecemo opet

BHW krecemo opet

Studeni 6th, 2013

Neznam iskreno kad sam zadnji put otvorio vlastitu stranicu. Dosta je vremena proslo od slavnih vremena BHWebmasters.Net-a udruzenja. Od vremena kada su novi narastaji webmastera i programera bili u mogucnosti na nasim stranicama nauciti nesto novo. Dosta je vremena proslo od vremena kada je ekipa od 7-8 entuzijasta njegovala ove stranice i ucinila ih vodecim portalom za online edukaciju i pocetnom tockom za sve one koji su zeljeli nauciti neke osnove o programiranju i webdizajnu.

No onda dodju obaveze, ekipa se ospe i popusti taj neki elan. Tako BHWebmasters.Net miruje verc tri godine. No mene nikad nije popustila ta zelja za dijeljenjem znanja, informacija i vlastitih ideja pa tako krecem u novi popokusaj aktiviranja stranica. Iskoristit cu ime koje smo nekada imali i pokrenuti stranicu sa novim konceptom. Osnova stranica bit ce redovni postovi u vidu bloga o novostima iz IT svijeta. Mobilne tehnologije, programiranje, projekt menadzment i naravno web. Bit cu onoliko aktivan koliko mi dozvoli vrijeme no obavezujem samog sebe na minimalno 3 posta tjedno. Nadam se da ce mi poci za rukom i nadam se da ce blog naci neku svoju publiku.

Kad smo vec kod publike i ciljne grupe ovih stranica evo i u tom smjeru par informacija. Stranica je namjenjena svim ljudima dobre volje koji zele procitati nesto novo i nauciti nesto. Mnogo stvari je preneseno sa stranica iz njemackog ili engleskog govornog podrucja. Tako da je osnovna namjena onima koji ne govore te jezike tako dobro ili jednostavno zele citati na nasem jeziku. Iskoristio bihovaj prvi pist da pozovem sve zainteresirane da se pridruze i doprinesu aktualiziranju ovih stranica. Ako ste zainteresirani kontaktirajte me za dalji dogovor.

Zeljko Kvesic

Popularity: 5% [?]

Novosti

  1. Trenutno nema komentara.
  1. No trackbacks yet.