Archive

Archive for the ‘Razno’ Category

#codetalkshh 2015 najava

Rujan 22nd, 2015

Iduci tjedan 29.09-30.09 Hamburg ce po peti put ugostiti code.talks konferenciju programera koja ulazi u drugu godinu sa novim imenom. Ovaj put dva dana  sa preko 100 predavanja obecava odlicna dva dana na sjeveru Njemacke. Program konferencije mozete pronaci ovdje: https://www.codetalks.de/2015/programm

Ono sto je ove godine novost je da ne idem samo kao gost vec sam ove godine i predavac. Kako me kroz posao zadnjih godina prati scrum i sve sto se vrti oko njega odlucio sam moje dosadasnje iskustvo u radu sa scrum-om i podijeljenim timovima srociti u jedno predavanje i prijaviti se kao predavac. Uspio sam i drugi dan kongresa cu drzati ovo predavanje: https://www.codetalks.de/2015/programm/scrum-in-verteilten-teams-agil-ueber-die-landesgrenzen

Kao i pri proslom posjetu cu na ovim stranicama izvjestavati o samoj konferenciji. Osim toga mozete me pratiti i na Twitteru (https://twitter.com/nadrealista) gdje cu objavljivati interesantna opazanja i slike.

Popularity: 7% [?]

Razno

Hristos se rodi – sretan Bozic

Siječanj 7th, 2009

Svim posjetiteljima pravoslavne vjeroispovijesti zelimo sretan bozic rijecima Hristos se rodi..

Popularity: 2% [?]

Razno

Browser statistika BHWebmasters.Net-a

Prosinac 29th, 2008

Pozdrav svima,

evo samo da malo zapalim temu popularnosti web pretrazivaca, izvod iz statistike BHW stranica o zastupljenosti web pretrazivaca, evo kako nasi posjetitelji posjecuju ove stranice:

1. Firefox 73,20 %
2. Internet Explorer 15,46 %

3. Opera 10,31 %
4. Chrome 1,03 %

Popularity: 2% [?]

Razno

PISS-SCREEN.COM — // prva igra samo za muskarce

Prosinac 15th, 2008

pissscreen

Ovo je mislim prva igra koja je napravljena iskljucivo i samo za muskarce. Necu dodatno komentirati, procitajte jednostavno na ovom linku:

PISS-SCREEN.COM — // An interactive urinary experience – not to be mistaken with the Wii.

Popularity: 2% [?]

Razno